Osamaksulla? Onnistuu kyllä.

Nyt se on mahdollista myös minun korjaamollani, nimittäin se osamaksumahdollisuus. Asiakkaitten pyynnöstä etsin luotettavan, hyvän sekä turvallisen osamaksuja tarjoavan yrityksen. Valintani kohdentui Innovoiceen joka on palvelun räätälöinyt eritoten autokorjaamoille sekä hinausyrityksille.  

 

Korotonta maksuaikaa 30 päivää

Innovoice tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.

Myyjänä tarkistan henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saamme luottopäätöksen heti. Halutessasi voit myös hakea luottopäätöksen ennakkoon tästä. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

 

Laskun maksaminen erissä

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa, voit halutessasi vielä eräpäivään mennessä päättää maksaa laskun erissä. Erissä maksaminen on joustavaa, sillä voit itse päättää kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on 10% avoinna olevasta saldostasi.

Erissä maksamisen ohjeet on tulostettu laskusi tilisiirtolomakkeelle. Otat erissä maksamisen käyttöön toimimalla seuraavanlaisesti:

  1. Kirjaudu arvato Financen sivustolle (http://omatsivut.arvato.fi/) laskulle tulostetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla
  2. Hyväksy osamaksutilin ehdot verkkopalvelussa
  3. Maksa vähintään laskulle kirjattu minimisumma eräpäivään mennessä

Kun olet päättänyt maksaa laskusi erissä, saat kerran kuukaudessa tililaskun johon on kirjattu jäljellä olevan luoton määrä, luoton kustannukset sekä uusi minimimaksu.

Voit myös tehdä osamaksusopimuksen suoraan korjaamossa tai -liikkeessä. Lue lisää osamaksusta täs.