Miksi en voi tilata ja maksaa verkkokaupassa?

Valitettavasti toistaiseksi verkkokaupan tarkoitus on palvella sivuilla kävijöitä hintojen osalta sekä varastotilanteen näkemiseen. Tulevaisuudessa olisi myös tarkoitus laajentaa verkkokaupan toimintaa sen verran että saataisiin toimitettua tavaraa myös kauemmaksikin. Pahoittelut tästä!

Käytkö asiakkaitten luona tekemässä vikadiagnooseja?

Tottakai jos auto on esimerkiksi hyytynyt kotipihaan tai jokin vikavalo palaa. Tästä sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen hinnasta sekä mitä tehdään asialle. Käytössäni on myös 3700kg kantavuudella oleva autonhinauskalusto joten auton nouto onnistuu tarvittaessa.

Hinauspalvelulle olisi tarvetta, onnistuuko?

Kyllä onnistuu. Pihasta löytyy Iveco Eurocargo jossa kantavuutta on 3700kg. Hippasen isompikin henkilöauto siis liikkuu kyydissä. Lavan pituus on 6 metriä sekä leveyttä löytyy 220 senttimetriä. Vinssi jaksaa vetää 7500 kiloa.

Miksi verkkokaupasta ei löydy kaikkia rengaskokoja?

Yhden miehen ylläpitämänä en valitettavasti kerkeä lisäämään kaikkia mahdollisia renkaita sekä kokoja verkkokauppaan. Tarkoitus olisi kumminkin lisätä kaikki yleisimmät koot ja merkit joita myyn. Puhelimella sekä sähköpostilla voi kysellä tarvittaessa erikoisemmista renkaista. 

Mitä remontteja teet autoihin?

Teen kaikki perushuollot ja -remontit. Iskarien vaihtoja, laakerien vaihtoja, jarrujen kunnostuksia yms sekä myös vikadiagnostiikka obd2-portin kautta onnistuu kaikille yleisimmille automerkeille.

Mitä huoltoja suosittelet teetettävän autoihin?

Suosittelen noudattamaan autojen alkuperäistä huolto-ohjelmaa. Pyydettäessä huollan ja teen kilometrikohtaisen huolto-ohjelman mukaisen huollon. Tästä aiheesta lisää osiossa Auton ylläpitäminen